Hellboy Omnibus 1. (limitált)


Hellboy Omnibus 1. (limitált)

Tartalom:

Mike Mignola díjnyertes képregényének gyűjteményes kiadása az amerikai omnibus collection sorozatot követve kronologikus sorrendben tárja az olvasók elé Hellboy teljes történetét. Ez a kötet a puha borítós változat első és második kötetének egybekötött, különleges dombornyomott vászonkötésű kiadása.
A sorozatkezdő duplakötetben Hellboy rejtélyes II. világháborús eredettörténete fonódik egybe ötven évvel későbbi folytatásával, amelyben Hellboy állítólagos végzetére nemet mondva szembeszáll megidézőjével, hogy a világvége beteljesítése helyett Abe Sapien, Liz Sherman, valamint Roger oldalán a Paranormális Kutató és Védelmi Hivatal ügynökeként folytassa áldásos tevékenységét.
Ebben a limitált kötetben A pusztítás magja, Szent Auguszt farkasai,  A leláncolt koporsó, az Ördögöt a falra, és a Bosszús kolosszus című történetek kaptak helyet.

A könyv csak közvetlenül a kiadótól vásárolható meg.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
4.
2018.08.01 10:27
 - Csaba
Gyönyörű lett! Köszönjük!
3.
2018.07.24 20:57
 - Attis
Igényes nagyon.
2.
2018.07.24 07:36
 - Nagy Zoltán
Megérte várni rá, még úgy is, hogy megvan az annakidején megjelent első három kötet a Cartaphilus kiadótól. Nagyon szép, jól sikerült könyv. Bízom benne, hogy végre magyarul is olvashatjuk majd az összes Hellboy történetet. Köszönöm és így tovább!
1.
2018.07.23 06:11
 - Rovó Zsolt
Fantasztikusan szép és igényes kiadvány. Öröm volt lapozni és olvasni,újra visszatérni Hellboy történeteihez. Bízom benne,hogy a további részek is megjelennek majd ebben a formátumban. Egy vásárlójuk már biztosan lesz! Köszönöm a kiadónak,további sikeres munkát kívánok!
Webáruház készítés