Konc 1. kötet - Távozás Koncfalváról

Vélemény írása a termékről

A három Konc kuzin, miután elmenekül Koncfalváról, eltéved egy hatalmas, ismeretlen sivatagban. Külön utakon, de mindegyikük egy sűrű erdővel borított völgybe jut, amelyet csodálatos és rémisztő teremtmények népesítenek be. Az elképesztően humoros és kalandos képregényt Jeff Smith írta és rajzolta.


A sorozat 11 Harvey-díj és 10 Eisner-díj nyertese, beleértve a Legjobb író-rajzoló és a Legjobb humoros kiadvány díját is.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2020.05.19 15:02
 - Halász Zoltán
Halász Zoltán
2020.05.19 15:02
Nekem rendkívüli volt az a képregény. Én egyetlen kötetben olvastam, több mint 1300 oldallal, majdnem átlátszó lapokkal. A gerincére vigyáztam, mint az állat, olvasás közben tartottam a kezemmel, nem is tudtam egyhuzamban sokáig olvasni. A történet lassan indult, kicsit belassult a közepére, de nagyon szépen bomlott ki. Gyűrűk ura fílingje volt az embernek, az az eredeti könyvolvasós, gyerekként a téli estéken a fotelbe elbújós és az egész tájat, sereget, hőst és csatát élénken felépítő történet, hogy bámulat, mire képesek az írók. Egyéniségek voltak, nagyon szerethetők, még az a két szerencsétlen vadállat is, akik az ellenség katonái voltak, generációk küzdöttek egymás mellett, rokoni szálak szőtték át az ellenséges világot, testvérek kavarodtak át a történelmen és világmegváltáson és egyetlen érintésben csúcsosodott ki valódi katarzisként egy nagyon hosszú, gazdag, humoros, szárnyaló, mesés és valósághű történet. Olyan történet volt, amit érdemes volt átélni. Rendkívül szerethető cucc.
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.