Hírek

Kedves Olvasónk!

Az utóbbi hetek koronavírussal kapcsolatos híreit olvasva lehet, hogy elcsüggedtél és aggódva tekintesz a jövőbe. Nekünk azonban több jó hírünk is van! Egyszer majd a járvány is véget ér, mi pedig addig is változatlanul dolgozunk azon, hogy a szerintünk legjobb címeket a lehető legmagasabb színvonalon jelentessük meg a számodra. A Vad Virágok Könyvműhely már 15 éve ad ki képregényeket megszakítás nélkül, több - kisebb-nagyobb - válságot túléltünk. Ez most sem lesz másképp!

- Az iskolabezárások miatt otthon lévő gyerekekre gondolva kötelességünknek érezzük, hogy még a tavasszal megjelentessük a Bone sorozat 1. kötetét. A könyv már előrendelhető a weboldalunkon:

Bone 1. kötet előrendelése

- Ha kedvenc nyomdánk nem dönt az ideiglenes bezárás mellett, akkor az Umbrella Academy Netflix-sorozat 2. évadjának premierjével egy időben megjelentetjük az Esernyő Akadémia képregény 3. kötetét. (Ez a könyv még nem előrendelhető, mivel egyelőre nincs konkrét információ a Netflix-premier időpontjáról.)

- A Hellboy: Rövid történetek omnibus kiadásának 1. kötete a terveink szerint megjelent  megrendelhető a weboldalunkon. A 2. omnibus kötet megjelenését az egyik nyári képregényes eseményre időzítjük. Ebben jelenik majd meg a László Márk által rajzolt Hellboy-történet is, amivel kapcsolatban annyit elárulhatunk, hogy a szerző eredeti rajzát tartalmazó verzió kiadását is tervezzük.

- És hogy ne maradj humor nélkül a kijárási korlátozás közben sem, a Kázmér és Huba felfedezése című decemberi újdonságunk a szokásos 25%-os kedvezmény helyett, 40%-os kedvezménnyel kapható egészen április 15-ig. https://www.vadviragok.hu/akcios

A könyveink továbbra is elérhetőek a webshopunkban, a kiszállítás biztonságos és folyamatos lesz, 15000 Ft vásárlás felett ingyenes. Kérünk téged, hogy továbbra is támogass minket vásárlásaiddal, hogy meg tudjuk őrizni mindazt, amit együtt elértünk.
Ha pedig végképp reménytelenre fordulna a helyzet, gondolj arra, hogy mit csinálna Hellboy vagy Usagi Yojimbo a helyedben, és jönni fog a megoldás!

Maradj otthon, együtt sikerülni fog!

Üdvözlettel,

a Vad Virágok Könyvműhely csapata

Webáruház készítés